2020 Yılı Öz Değerlendirme Raporlarının Giriş Tarihi 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü 23:59'a kadar uzatılmıştır.

2020 Yılı Öz Değerlendirme Raporlarının Giriş Tarihi Uzatılmıştır.

Yükseköğretim Kalite Kurulu kalite güvence süreçlerinin Üniversitemizde yürütülmesi kapsamında mezun veren önlisans, lisans ve lisansüstü programların 2020 yılına (1 Ocak - 31 Aralık) ait öz değerlendirme raporlarını UMIS-ÜYBS Program Öz Değerlendirme modülüne girmesi ve hazırlanan raporun pdf olarak ilgili birim web sayfasında paylaşılması işlemleri 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü 23:59'a kadar  kadar uzatılmıştır.

Bölüm veya programlarınıza ait öz değerlendirme raporunun aşağıda yer alan hususlar dikkate alınarak YÖKAK'a gönderilmesi gerekmektedir.

-Rapor al'a tıklayıp ardından raporunuzun pdf formatının elde edilmesi

-Ardından öz değerlendirme raporunu tamamla butonundan raporun YÖKAK'a gönderilmesi.