Üniversitemiz Kalite Güvencesi Çalışmaları Kitapçığının İkincisi Yayınlandı

Kurumsal Kalite İçin Hep Birlikte Daha İleri...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi kurulduğu günden bugüne, güçlü akademik/ idari kadrosu ve öğrencileriyle eğitim öğretim ve araştırma geliştirme faaliyetlerinde elde ettiği ulusal ve uluslararası tecrübeleri toplumsal katkıya dönüştürmeyi başarmış bir üniversitedir.

“Hep Birlikte Daha İleri” sloganından hareketle; iç ve dış paydaş katılımına önem ve- ren, aldığı geri bildirimlere dayalı sürdürülebilir iyileştirme faaliyetleri geliştiren bir yönetim anlayışıyla kalite standartlarımızı daha ileri taşımaktayız. Üniversitemizin Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından gerçekleştirilen dış değerlendir-me ile 2022 yılında almaya değer görüldüğü koşullu akreditasyonun tam akreditas- yona dönüştürülmesi yolunda kalite çalışmalarımıza hız verirken, program akreditas- yonu noktasında akredite program ve merkez sayımızı artırmaya devam etmekteyiz.

Katılımcılığın esas alındığı bir anlayışla yönetilen Çanakkale Onsekiz Mart Üniver- sitesi, ulusal ve uluslararası düzeyde kalite standartlarına uygun olarak eğitim öğre- tim faaliyetlerini sürdürürken; kentimizin ve dünyanın değişen ihtiyaç, beklenti ve sorunlarına çözüm üretme hedefini sürdürmektedir. Bu kapsamda 2023 yılının ikinci yarısında gerçekleştirdiğimiz kalite güvencesi çalışmalarını bilgilerinize sunarken, Üniversitemiz ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim.

Kalite Güvencesi Çalışmaları-2.pdf