Yükseköğretim Kalite Kurulu'ndan ÇOMÜ Ziyareti

Yükseköğretim Kalite Kurulu, Kurumsal Dış Değerlendirme Programı çerçevesinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne ziyarette bulundu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ülkü Yetiş, Atatürk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hasan Seçen, İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ümit Dilber Demirel, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Haydar Akyazı, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nden Hülya Kartal ve Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Diken’in yer aldığı heyet, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

Heyet, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ile birlikte Mühendislik Fakültesi’nde yer alan Yer Bilimleri Müzesi’ni gezdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Dardanos Yerleşkesi’nde heyetle bir toplantı gerçekleştirdi.

Yükseköğretim Kalite Kurulu, 5-8 Kasım 2017 tarihleri arasında üniversitemize saha ziyareti gerçekleştirerek ÇOMÜ için değerlendirme raporu hazırlayacak.

Ziyaretle ilgili  haber metnine ve ziyaret fotoğraflarına erişmek için tıklayınız