Üniversitemiz Kalite Güvencesi Çalışmaları kapsamında Bologna Süreci Durum Değerlendirmesi Toplantısı Rektörlük Senato Salonu’ nunda gerçekleştirildi.

Akademik ve idari personellerin katılım sağladığı toplantının açılış konuşmasında Rektör Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin kalitesinin arttırılmasının ve ilgili alanda yapılan çalışmaların sürekliliğinin sağlanmasının Üniversitemiz kalite güvencesi süreçleri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Toplantının devamında Kalite Güvence Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal tarafından akademik birimlerin Bologna sürecinde ve programların ders bilgi paketlerine veri girişi sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında açıklama yaptı.