Kalite Güvencesi Çalışmaları Kapsamında Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kalite güvencesi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni faaliyetlerin planlanması amacıyla Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Kalite Güvence Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Genel Sekreter V. Oğuz Ünal, Kalite Güvence Üst Komisyonu Üyeleri, İç Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri, Ölçme ve Değerlendirme Danışma Kurulu Üyeleri ve Kalite Güvence Ofisinde görevli personel katıldı.

Üniversitemiz genelinde kalite güvence çalışmaların içselleştirilmesinin ve kurumsal akreditasyonun tam akreditasyona tamamlanmasının önemine vurgu yapan Rektör Prof. Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, bu kapsamda planlanan çalışmalarda tüm birimlere ve personele komisyon olarak destek verileceğini belirtti.

Toplantıda Rektör Yardımcısı ve Kalite Güvence Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, 2022 Yılı Yönetimin Gözden Geçirmesi Raporunda yer alan kararlara yönelik durum değerlendirmesi yaparak yeni dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalara yönelik komisyon üyelerine açıklama yaptı.

Toplantıda Üniversitemiz Stratejik Planının güncellenmesine yönelik çalışmaların başlatılması ve Kalite Güvence Komisyonu üyelerinin sorumlu oldukları akademik birimlerin belirlenmesi kararlaştırıldı. Toplantı, komisyon üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.