Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) ile Kalite Güvencesi Çalışmalarına Yönelik Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kalite güvencesi çalışmaları kapsamında Meslek Yüksekokullarının kalite süreçlerinin değerlendirilmesi ve gerçekleştirilecek çalışmalara yönelik yol haritasının belirlenmesi amacıyla Kalite Güvence Ofisinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Kalite Güvence Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Kalite Güvence Ofisi Sorumlusu Doç. Dr. Barış Uslu, MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin Gür ve Kalite Güvence Ofisinde görevli Öğr. Gör. Gökhan Çalışkan katıldı.