Üniversitemiz Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kalite güvencesi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni faaliyetlerin planlanması amacıyla Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Kalite Güvence Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Genel Sekreter V. Dr. Mehmet Erkan Kıllıoğlu, Kalite Güvence Üst Komisyonu Üyeleri, İç Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri, Ölçme ve Değerlendirme Danışma Kurulu Üyeleri ve Kalite Güvence Ofisinde görevli personel katıldı.

Toplantıda Üniversitemiz kalite güvencesi çalışmalarındaki iyileştirmeye açık yönlere yönelik yol haritası değerlendirilmesi, komisyon üyelerinin sorumlu oldukları birimlerin dağılımı ve Kalite Güvence Eğitimlerinin planlanması gerçekleştirildi. Toplantı, komisyon üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.