Üniversitemiz kalite kapsamındaki iyi uygulama örnekleriyle diğer üniversitelere örnek olmaya devam ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kalite Güvence Ofisi ve Kurumsal Akreditasyon Sorumlusu, ISO Baş Denetçisi Öğr.Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kalite Komisyonu tarafından organize edilen ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol ARCAKLIOĞLU ve birçok öğretim üyesinin de katılım gösterdiği ‘‘Öz Ve Akran Değerlendirme, Program Ve Kurumsal Akreditasyon Süreçleri’’ konusundaki bilgilendirme toplantısına davetli olarak katılmış ve 2 saat süren kapsamlı bir eğitim vermiştir.

Üniversitemizin bugüne kadar ki İyi Uygulama Örneklerinden de bahseden Kalite Güvence Sorumlusu Öğr.Gör. SÖYLEMEZOĞLU Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin kalite ve akreditasyon süreçlerinin kararlılıkla yürütülmekte olduğunu ve her geçen gün daha iyiye yol almaya çalıştıklarını dile getirerek bu süreçte üstün liderlik gösteren ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT’a teşekkür ederek sunumunu bitirmiş, yükseköğretimde kalite güvencesi süreçlerinde hızla yol alan ve kendisine bu fırsatı sunan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve Kalite Komisyonuna da ayrıca teşekkür etmiştir. Toplantı Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin karşılıklı iş birliğinin daha da güçlendirilmesi teklifiyle son bulmuştur.