Üniversitemizin Akademik Yükselme Kriterleri, Kurumsal Akreditasyon ve Kalite Güvence Süreçleri Hizmetiçi Eğitimi

Üniversitemiz Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından tasarlanan ve koordine edilen Üniversitemiz akademik personelinin ve lisansüstü öğrencilerimizin akademik gelişimlerine katkı sağlamak ve kurumsal niteliği artırmak maksadıyla Akademik Eğitim ve Gelişim Programı (AEGEP)  hizmetiçi eğitim faaliyeti olarak hayata geçirilmektedir.

Alanında yetkin eğitmenler tarafından yürütülecek olan program, 15 Kasım 2021 tarihinde Üniversitemiz Kalite Güvence Komisyonu Üyesi ve Kalite Güvence Ofisi Sorumlusu Öğr. Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU tarafından gerçekleştiririlen ilk eğitim ile başlamıştır. ZOOM Platrormu üzerinden gerçekleştirilen "Üniversitemizin Akademik Yükselme Kriterleri, Kurumsal Akreditasyon ve Kalite Güvence Süreçleri" konulu eğitime 83 akademik personelinin ve lisansüstü öğrenci katılım göstermiştir.