2021 Yılı İlk Genel Dış Paydaş Toplantısı Çan'da Gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Kalite Güvence Komisyonu Üyesi ve Kalite Güvence Ofisi Sorumlusu Öğr. Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU üniversitemizin 2021 yılında Çan'da gerçekleştirdiği ilk genel dış paydaş toplantısına katılmıştır.Çan Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜRDAL’ın başkanlık ettiği toplantıya Çan Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serdar KURT, Çan MYO Müdürü Öğr.Gör. Akın ARSLAN, Çan MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR, Çan MYO Müdür Yrd, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN, Çan MYO Yüksekokul Sekreteri Gülşen DEMİRCAN, Çan Belediye Başkanlığından Şevki UÇAR, Çan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR, Çan İlçe Jandarma Komutanı Ütgm. Levent ÇALIŞ, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar ÇAKIR, Çan İlçe Nüfus Müdürü Mustafa GEDİK, Çan İlçe Sağlık Müdürü Nilay MADAN katılım göstermiştir.