Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne Sağlık Bakanlığı (SAS) akreditasyon sürecine yönelik eğitim verildi

Üniversitemiz Kalite Güvence Ofisi ve Kurumsal Akreditasyon Sorumlusu Öğr.Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin daveti ile KSBÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne Sağlık Bakanlığı (SAS) akreditasyon süreci yönetimi için online Sağlıkta Akreditasyon Seti eğitimi gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 saat süren eğitime KSBÜ Kaliteden Sorumlu Rektör Danışmanı ve Kalite Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Bahar ÇELİK, KSBÜ ADSM Başhekimi Doç.Dr. Berceste GÜLER, Başhekim Yrd. Halil AYYILDIZ, Başhekim Yrd. Berkan ALTAY, KSBÜ ADSM Kalite Koordinatörü Sn. Nurşah ASLAN BULUT, Başhemşire Sn. Sibel DEMİREL ve bazı öğretim üyeleri katılım gösterdi. Eğitim Öğr.Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU’nun Kütahya’ya davet edilerek, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne SAS akreditasyonu konusunda destek verilmesi temennileri ve karşılıklı teşekkür ile son buldu.