Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörlüğü

Üniversitemiz Kalite ve Akreditasyon Topluluğu YÖKAK Kalite Toplulukları Öğrenci Zirvesi'ne Katıldı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) ve Ege Üniversitesi (EÜ) iş birliğinde yapılan “Kalite Toplulukları Öğrenci Zirvesi 2022", 3-5 Haziran 2022 tarihlerinde Ege Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleştirildi.              

Gerçekleşen Zirveye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni temsilen Kalite ve Akreditasyon Topluluğu Başkanı Elif Öğlü, Başkan Yardımcıları Beyza Bulut, Büşra Taşgın ve Beyza Hamdiye Güner katıldı. Yükseköğretim öğrencilerinin kalite güvencesi süreçlerine nitelikli katılımını sağlamayı, kalite öğrenci toplulukları arasındaki etkileşimi artırmayı ve toplulukların iş birliği yapmalarına olanak sağlamayı hedefleyen zirvede ilgili konularda çeşitli oturumlar gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen zirvede, üniversitemiz ve Kalite ve Akreditasyon Topluluğu bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetlere yönelik zirve katılımcılarına topluluk başkanı Elif Öğlü tarafından sunum gerçekleştirildi. Üniversitemiz Kalite ve Akreditasyon Topluluğunun diğer üniversitelerde faaliyet gösteren kalite öğrenci topluluklarıyla etkileşim içerisinde bulunmasına olanak sağlayan zirve, gönüllülük esasıyla çalışan topluluklara teşekkür belgesi takdim edilmesiyle son buldu.