Paydaş Toplantıları ve Katılımı

Not: İlgili dokümanlarda yer alan faaliyetler birimler tarafından paylaşılan birim haberlerinden veya UBYS'üzerinden gönderilen resmi yazılar dikkate alınarak hazırlanmış olup, birimlerimizin  paylaşmadığı iç/dış paydaşlara ilişkin faaliyetlerde bulunmaktadır.

Kalite Süreçlerine Öğrenci Katılımının arttırılmasına yönelik kanıtlar:

ÇOMÜ Kaliteli Gençlik Günü - Etkinlik Haber Linki

Kalite ve Akreditasyon Topluluğu 2022 yılı Faaliyetleri

Akademik Birimler Kalite Güvence Komisyonlarında Öğrenci Temsilcisi Bulunkatadır.

Örn. YÖKAK 2022 Kalite Elçisi Eğitim Programını başarıyla tamamlayaöğrenci Eğitim Fakültesi Kalite Güvence Komisyonunda Öğrenci Temsilcisi oldu.

Kalite Güvence Üst Komisyonunda Öğrenci Temsilcisi Bulunmaktadır.

Kalite Güvence Üst Komisyonunda İç Paydaş Danışma Kurulunda Öğrenci Temsilcisi Bulunmaktadır.

Kalite ve Akreditasyon Topluluğu ve İç Paydaş Danışma Kurulu Öğrenci Temsilcisinin Kalite Güvence Ofisinde Kısmi Zamanlı Olarak Gerevlendirilmesi Yazısı

Öğrenci Oryantasyon Programlarında Akreditasyon ve Öğrenci Katılımına yönelik bilgilendirmelere yapılmasına Yönelik Birimlere Yazılan Üst Yazı

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kalite Elçileri Listesi

Ezine MYO Kalite Süreçlerinde Öğrenci Deneyimi ve Rolü Bilgilendirme Semineri

Eğitim Fakültesi Öğrenci Temsilcileriyle Toplantısı Toplantı Tutanağı Üst Yazısı - EK: Görüş, İstek ve Öneriler

Akademik Birimlerimiz Tarafından Gerçekleştirilen İç Dış Paydaş Toplantıları ektedir.

2022 İç Paydaş Dış Paydaş Toplantıları.xlsx
2022 Mezunlara Yönelik Toplantılar.xlsx