Bir Lisans Programı Daha Akredite Oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde öğretim faaliyeti gösteren Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Normal Öğretim Lisans Programı iki yıl süreyle akredite edildi.

2022-2023 değerlendirme döneminde akreditasyon başvurusunda bulunan program, Yükseköğretim Kalite Kurulunca (YÖKAK) yetkilendirilen Spor Bilimleri Derneği-Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK) tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmeleri başarıyla tamamlayarak faaliyetlerinin kalite standartlarına uygun olduğunu kanıtladı.

İlgili programın akreditasyon almasıyla birlikte ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesinde program  akreditasyonu alan program sayısı 2’ye, Üniversitemiz genelinde akreditasyon alan program sayısı ise 15’e yükseldi.