Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörlüğü

Dekanlar Konseyi Toplantısına Katılım Sağlandı

Ülkemizde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından İşletme, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası Ticaret, İktisat, Ekonomi, Finans, Bankacılık, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Lisans Programlarını akredite etmekle yetkilendirilmiş (STAR) Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği tarafından 17 Aralık 2022 Cumartesi günü çevrim içi olarak organize edilen yurt içi ve yurt dışından önde gelen üniversitelerin Rektör, Rektör Yardımcıları, Dekan, Dekan Yardımcıları, Kalite Koordinatörleri ve Kurumsal Akreditasyon Sorumlularının katılımı ile Dekanlar Konseyi Çalıştayı gerçekleştirildi.

 

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Sayın Prof. Dr. Muhsin KAR’ın da konuşmacı olarak katılım gösterdiği çalıştaya Üniversitemizi temsilen davetli olarak Üniversitemiz Kalite Güvence Ofisi ve Kurumsal Akreditasyon Sorumlusu Öğr.Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU ve Biga İİBF Dekanı Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN katılım gösterdi.

 

YÖKAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Muhsin KAR ve STAR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsmail Erkam TÜZGEN’in konuşmaları ardından STAR ve YÖKAK’ın yeni akreditasyon ölçütleri ile değerlendirme süreci ve akreditasyon eğitim süreçleri kapsamında önemli bilgilendirmelerde ve görüş alışverişlerinde bulunuldu.