Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörlüğü

Rektör Erenoğlu ve Rektör Yardımcısı Köksal, YÖKAK Başkanı Kocabıçak’ı Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin yürütmekte olduğu kalite güvencesi çalışmaları hakkında YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Kocabıçak’a detaylı bir sunum yapıldı. Sunumda, özellikle kurumsal akreditasyon ve program akreditasyonu konularındaki hedefler vurgulandı.

Aralık ayında planlanan Trakya Bölgesel Kalite Çalıştayı ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Çalıştayına katılımları hususunda YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’a davet iletildi.

Ziyaret sırasında, ÇOMÜ’nün kalite güvencesi çalışmalarına verdiği destekten dolayı YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’a teşekkür eden ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, “Üniversite olarak, kalite güvencesi çalışmalarını en üst düzeyde gerçekleştirmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda, YÖKAK ile iş birliğimiz her geçen gün daha da güçleniyor. YÖKAK Başkanımız Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’ın üniversitemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ise, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin kalite güvencesi çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, kalite güvencesi alanında önemli çalışmalar yürüten bir üniversite. Bu çalışmaların üniversitenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Üniversitenin kalite güvencesi çalışmalarında YÖKAK olarak her zaman destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.